Skulle aldrig vilja jobba som rörmokare

Tycker det är så imponerande med personer som jobbar som rörmokare för det är jobb jag aldrig någonsin skulle kunna tänka mig att jobba med, spelar ingen roll hur bra betalt det skulle vara. Jag skulle inte vilja jobba med det, finns mängder med andra yrken att välja mellan så det skulle jag göra och så skulle rörarbetena och allting som rör avlopp få överlåtas åt de som faktiskt inte verkar ha några problem med det.

Finns de som går och utbildar sig till rörmokare och som verkligen vill bli det. Kanske är det för att det är ganska bra betalt, jag vet inte, eller så kanske de faktiskt tycker att det är intressant och roligt. Vem vet. I alla fall är det bra för direkt när jag märker att det är något som är problem med det eller det är något som inte fungerar som jag vill att det ska göra så ringer jag bara hit några rörmokare, förslagsvis från Väst Värmlands Rör & Allservice AB som jag har gjort en gång tidigare, och så löser de det. Tycker att det känns som att det fungerar riktigt bra och är det bara just det som är det viktiga att ta tag i så kan man ju överlåta det åt andra istället. För varför ska man behöva lägga ner tid på det när man kan göra något av det istället, något som jag kan göra. De som inte går att göra utan att framkalla alldeles för starka obehagskänslor struntar jag i att göra, det gör jag faktiskt, det får rörmokarna göra istället.

Du gillar kanske också...