Besiktningsman i Kungälv med omnejd

Hej på er alla mina underbara och fina läsare, och varmt välkomna tillbaka till min blogg och till ännu ett inlägg! Jag hoppas att ni mår bra och att ni har haft en härlig helg och är taggade på en ny vecka. Jag vet att ni är en hel del som har frågat mig om det här med att hitta en besiktningsman i Kungälv, och jag förstår verkligen varför. Jag har själv tyckt att detta varit väldigt svårt, men har nu lyckats hitta ett företag som jag verkligen tycker om. Avanze Byggteknik AB heter företaget, och jag känner verkligen att jag har fått precis den hjälp som jag behövt utav dem. Jag fick detta tips utav en nära vän till mig, som även hon hade blivit väldigt nöjd med den hjälp som Avanze Byggteknik AB givit henne. Personalen hos Avanze Byggteknik AB var otroligt trevliga och tillmötesgående och det märktes väldigt tydligt att kundservice är någonting som detta företag arbetar mycket med. Jag blev otroligt nöjd och imponerad utav det arbete som Avanze Byggteknik AB utförde och vår besiktningsman var otroligt duktig och kunnig inom just detta område.

Jag är fortfarande, flera veckor senare, väldigt positivt överraskad över den hjälp som jag faktiskt fått. Jag har vänt mig till liknande företag tidigare, men inte då fått en så bra hjälp som jag känt att jag velat ha. Just det här med kundservice känner jag tyvärr inte att så många företag arbetar med, vilket är väldigt synd då det verkligen behövs för att man som kund ska kunna känna sig trygg och säker i företaget. Jag vet ju som sagt att ni är en hel del som har haft frågor om det här med att hitta en besiktningsman, och vill därför tipsa er läsare som befinner er i Kungälv och Stenungssund med omnejd att vända er till Avanze Byggteknik AB.