Den bästa upplevelsen jag varit med om

God morgon och välkomna, hoppas ni alla sovit gott. Idag tänkte jag ta med er på en unik upplevelse jag hade för inte så länge sedan. Min pojkvän valde att överraska mig på vår årsdag med en väldigt lång resa till en okänd destination, nämligen Kiruna. Han hade sett en annons angående upplevelsen på internet, så om ni sedan blir sugna kan ni läsa mer här.

Jag fick för första gången se norrsken i Kiruna, vilket var helt underbart, man hade aldrig kunnat föreställa sig hur det skulle vara förens man var där. Företaget som hjälpte oss få den bästa upplevelsen av norrsken i Kiruna heter SkyArk AB, vilket även beskriver sättet vi fick se det på. Vi fick i själva verket genomleva den här upplevelsen i värme trots att det väldigt kallt där. Deras affärsidé är bland annat att man åker i en skoterark som är påkopplad på en skoter, skoterarken är uppvärmd för att man ska kunna njuta av norrsken i Kiruna utan att frysa och därför få den bästa upplevelsen. Jag kan kort sagt säga att vi inte hade kunnat fira vår årsdag på ett bättre sätt än att få en sådan här naturupplevelse i Kiruna. Jag kan efter att ha fått vara med om det här äventyret verkligen rekommendera det här till alla då det är en upplevelse som passar verkligen alla, gammal som ung. Trots att jag i vanliga fall inte alls är en naturmänniska njöt jag verkligen av varje sekund av den här resan och hade verkligen kunnat göra om det. Så om du nu känner att du vill bli en erfarenhet rikare rekommenderar jag dig verkligen att kolla upp SkyArk AB för att få uppleva norrsken i Kiruna på allra bästa sätt.